2371024820, 2371022725 6942644337 Πολύγυρος, Χαλκιδικής
hero image
 
 
 
 
 
 
Έξι Βρύσες
Καφέ - Εστιατόριο - Bar Πολύγυρος Χαλκιδικής


Το καφέ - εστιατόριο μας “Έξι Βρύσες” το οποίο βρίσκεται στον Πολύγυρο Χαλκιδικής, είναι κοντά σας για περισσότερα από 25 χρόνια αποτελώντας σήμα κατατεθέν και σημείο συνάντησης της πόλης για ντόπιους και τουρίστες από όλο τον κόσμο.

Στεγάζεται σε ένα εμβληματικό κτίριο που έχει χτιστεί πολλές δεκαετίες πρίν, μέσα σε μια καταπράσινη τοποθεσία στο κέντρο του αστικού ιστού, που θυμίζει βουνό και πάνω από το ιστορικό μνημείο των έξι βρύσεων που σύμφωνα με τον μύθο οι ανύπαντρες γυναίκες πρέπει να πιουν νερό και από τις 6 βρύσες για να καλοπαντρευτούν.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Μαγευτικό Σκηνικό
Ο πανέμορφος κήπος μας αποτελεί το ιδανικό σκηνικό, όλες τις εποχές, αφού οι εναλλαγές χρωμάτων και αρωμάτων τον κάνουν ιδανικό προορισμό όλο τον χρόνο. Εκεί μπορείτε απολαύσετε τον καφέ ή φαγητό σας κάτω από τα δέντρα και να περάσετε ξεκούραστες και χαλαρές στιγμές με την οικογένεια ή την παρέα σας.
 
 
Το εσωτερικό του καφέ - εστιατορίου μας με την όμορφη και ζεστή διακόσμηση, τα δύο τζάκια και την διακριτική του πολυτέλεια, καθιστά το χώρο την ιδανική επιλογή για μικρές εκδηλώσεις αλλά και φαγητό, καφέ, ποτό ή γλυκό.
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
Πλούσιο μενού
Στο πλούσιο μενού μας θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία πιάτων, εκλεκτές γεύσεις, χορταστικές μερίδες, από έθνικ κουζίνα αλλά και παραδοσιακή ελληνική. 

Τα περισσότερα προϊόντα παράγονται από εμάς όπως το ψωμί, τα ορεκτικά, οι σαλάτες, τα γλυκά και οι βάφλες, ενώ για την δημιουργία των πιάτων μας χρησιμοποιούμε προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας που τα προμηθευόμαστε από μικρούς τοπικούς αλλά και Έλληνες παραγωγούς, με σκοπό πάντα την απόλαυση του πελάτη σε όλα τα επίπεδα.
 
   
   
 
 
 
 
 
 
 
 

Το καφέ - εστιατόριο μας τους καλοκαιρινούς μήνες είναι ανοιχτά όλες τις ημέρες, από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ, ενώ τους χειμερινούς μήνες λειτουργεί από Παρασκευή έως Κυριακή, γιορτές, αργίες αλλά και για εταιρικά τραπέζια, κατόπιν συνεννόησης.
 
 
 
 
 
 
 
 
Οι Έξι Βρύσες
αποτελούν μία απόδραση στη φύση και στις ποιοτικές γεύσεις, ένα καταφύγιο ηρεμίας και γαλήνης που θα σας ανταμείψουν με στιγμές αξέχαστες και μοναδικές που σίγουρα θα αναπολείτε.